Voedingsadvies

Wanneer je graag zou willen afvallen is het van belang om dit op een veilige en verantwoorde manier aan te pakken. Het is beter om dit proces niet alleen aan te gaan maar onder begeleiding van een (BGN) gediplomeerde gewichtsconsulent. Afvallen gaat om het aanpakken van de totale leefstijl. Wij gaan voor het verminderen van gewicht en vervolgens het behoud daarvan, jojoën wordt verleden tijd.

Onze aanpak begint met een meting vooraf van je complete lichaamssamenstelling. Dit doen we door middel van onze Inbody scan. De Inbody scan is een nauwkeurig meetapparaat wat ook wordt gebruikt voor metingen binnen ziekenhuizen en professionele voetbalclubs. Hiermee kan met 98% nauwkeurigheid ten opzichte van de medische gouden standaard worden bepaald wat jouw lichaamssamenstelling is.

Ook voor hulp bij afvallen is in sommige gevallen vergoeding mogelijk vanuit een (aanvullende-) zorgverzekering.

Wat wij aanbieden:

Maak nu kennis met Totaal Vitaal in Tilburg

Schrijf je direct in via het onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg is dé plek voor fysiotherapie, EMS training, Milon Cirkel, eGym, voedingsadvies, BenFit, lifestyle coaching, fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Lifestyle Coaching

Lifestyle Coaching.

Lifestyle Coaching helpt u om uw leven in balance te krijgen.

Lifestyle Coaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Eindelijk weer open

Eindelijk weer open

YES!! We mogen weer. Na maanden mogen we eindelijk weer open. We staan te pop...

Lees meer