Voedingsadvies in Tilburg

Of je nu wil afvallen, fitter wilt worden of je gewoon beter wil voelen, voedingsadvies in Tilburg van Lifestyle Club Totaal Vitaal maakt het mogelijk. Zelf je voedingspatroon aanpassen kan een goed idee zijn, maar met professionele hulp bereik je sneller en op een gezondere manier resultaten. Een gediplomeerde gewichtsconsulente kan je als geen ander helpen om dat te doen.

Voedingsadvies in Tilburg: diepgaande analyse voor blijvende resultaten

Afvallen is méér dan minder eten. Het vraagt om een fundamentele verandering van de totale leefstijl. Dankzij ons voedingsadvies in Tilburg weet je precies welke levensstijl factoren je moet aanpakken en bereik je sneller de gewenste resultaten. Als je wil afvallen wil je natuurlijk dat je daarna op gewicht blijft. Dankzij professioneel voedingsadvies, waarbij de focus ligt op het behouden van je nieuwe gewicht, is dat mogelijk. Door middel van een grondige analyse van de complete lichaamssamenstelling weet je precies welke aanpassingen jouw lichaam nodig heeft om gewicht te verliezen. Hiervoor wordt een Inbody scan gebruikt. Een professioneel en betrouwbaar meetapparaat dat met 98 procent nauwkeurigheid je lichaamssamenstelling weergeeft. Voor hulp bij afvallen is in bepaalde gevallen vergoeding mogelijk vanuit een aanvullende zorgverzekering.

Neem contact op

Wil je graag meer info over voedingsadvies in het sportcentrum van Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg? Neem contact op via het contactformulier of bel ons. Dit kan via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.

Maak nu kennis met Totaal Vitaal in Tilburg

Schrijf je direct in via het onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg is dé plek voor fysiotherapie, EMS training, Milon Cirkel, eGym, voedingsadvies, BenFit, lifestyle coaching, fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

PT/EMS

Personal training/ Easy Motion Skin

De gemakkelijke manier om in vorm te komen!

PT / EMS
Leefstijlcoaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
QR code

QR code

Vanaf 6 november 2021 is het verplicht om voor je sport bezoek je QR cod...

Lees meer