Sportschool in Tilburg midden in het centrum

  • Succesplan op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Gecertificeerde coaches

Bij onze sportschool in Tilburg-centrum is beweging de basis van jouw gezondheid. Hier krijg je hulp van professionals. Dankzij de ervaring van gecertificeerde life coaches bereik je snelle resultaten, die ook blijven. Een grondige aanpak waarbij zowel voeding als sport en andere factoren geanalyseerd worden, garandeert een complete verandering van levensstijl. Dit gebeurt altijd op een duurzame en gezonde manier, waardoor bijvoorbeeld jojoën niet op de loer ligt. Dat maakt gezond op gewicht blijven nog zoveel gemakkelijker!

Geïnteresseerd in een personal coach? Bekijk onze tarieven!

Sportschool in Tilburg in het centrum: van voeding tot training en meer

Om écht gezond en fit te worden is een totaalaanpak nodig. Bij jouw sportschool in het centrum van Tilburg krijg je dan ook goede en persoonlijke begeleiding om jouw doelen te bereiken. Of je nu wil afvallen, spierkracht wil opbouwen of rugklachten wil verminderen, jouw coach staat voor je klaar. Zo krijg je een duidelijk beeld van je huidige lichaamssamenstelling door middel van een professionele analyse. Op die manier stelt jouw coach een persoonlijk plan op, inclusief voedingspatroon en sportschema. Het resultaat? In slechts enkele weken tijd ervaar je al een grote verbetering in je algemene gezondheid. En dat dankzij betrouwbaar hulpapparatuur en de kennis en kunde van een voedingsconsulente en trainer en voedingsconsulente!

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de sportschool in het centrum van Tilburg van Lifestyle Club Totaal Vitaal? Vul ons contactformulier in of bel ons. Je kunt ons telefonisch bereiken via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.

 

 

Anderen bekeken ook: 

Afvallen Tilburg | EMS training Tilburg | Sporten in Tilburg

Voedingsadvies

Voedingsadvies.

Wij helpen jou blijvend en verantwoord afslanken.

Voedingsadvies
Leefstijl coaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Eindelijk weer open

Eindelijk weer open

YES!! We mogen weer. Na maanden mogen we eindelijk weer open. We staan te pop...

Lees meer