Sporten in Tilburg

  • Succesplan op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Gecertificeerde coaches

Sporten in Tilburg bij een centrum waar een persoonlijke aanpak centraal staat - dat is kiezen voor snelle en duurzame resultaten. Bij jouw coach van Lifestyle Club Totaal Vitaal vertrouw je op een persoonlijk succesplan dat jou helpt om fitter te worden en dat ook te blijven. Zelfs op latere leeftijd of als je last hebt van lichamelijke klachten of beperkingen.

Vele mogelijkheden wanneer je bij ons komt sporten in Tilburg

Sporten Tilburg bij ons pakken we breed aan, zoals met fysiotherapie om klachtenvrij te bewegen, cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en eFlex en nog veel meer. Op die manier beschik je over alle nodige hulpmiddelen en professionele begeleiding om jouw lichaam snel gezonder, fitter en sterker te maken. Intensiteit is bij ons geen doel op zich. Het gaat er om wat jouw lichaam nodig heeft.

Personal training volgen

Bij sporten bij ons in Tilburg hoort ook personal training. Hoe persoonlijker de aanpak, hoe beter de resultaten zijn. Een succesplan dat op maat is gemaakt verzekert dat jouw schema rekening houdt met eventuele zwakke punten, blessures of persoonlijke wensen. Andere methodes, zoals Medical Fitness Therapy, dry needling en Cesar- en oefentherapie, dragen allemaal bij tot jouw fitness. Ook lifestyle coaching helpt daarbij, aangezien je op die manier nieuwe gewoontes sneller en gemakkelijker in je leven integreert. Op die manier bereik je mooie en blijvende resultaten.

Vraag naar de mogelijkheden

Direct aan de slag met sporten in Tilburg middels een persoonlijk sport- en bewegingsplan? Vul ons contactformulier in of bel ons direct. Wij helpen je graag verder wanneer je belt naar 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.

 

 

Anderen bekeken ook: 

Afvallen Tilburg | Diëtiste Tilburg centrum | Lifecoach Tilburg 

Voedingsadvies

Voedingsadvies.

Wij helpen jou blijvend en verantwoord afslanken.

Voedingsadvies
Leefstijl coaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Eindelijk weer open

Eindelijk weer open

YES!! We mogen weer. Na maanden mogen we eindelijk weer open. We staan te pop...

Lees meer