Sportclub in Tilburg

  • Succesplan op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Gecertificeerde coaches

Woon je in Tilburg en ben je op zoek naar een goede sportclub in Tilburg? Zoek niet verder! Dankzij de professionele en persoonlijke begeleiding bij Lifestyle Club Totaal Vitaal word je sportief gezond. Niet alleen beschikt het team van personal coaches en begeleiders over alle nodige kennis en inzichten om jouw conditie te verbeteren. Ook helpen zij jou met gedegen advies om altijd en overal in topvorm te blijven!

Training voor iedereen bij onze sportclub in Tilburg

Het grote voordeel van een sportclub in Tilburg? Je geniet van een breed aanbod aan trainingen, waardoor je verzekerd bent van een passend aanbod. Zo is er Visionbody EMS training, waarbij jouw spieren tijdens het sporten extra worden geactiveerd en zich dus sneller aanpassen en groeien. Ook personal training, waarbij je persoonlijk word begeleidt, is de moeite waard. Voor toegankelijkere vormen van sporten zijn Milon Cirkeltraining en iVentri Training dan weer perfect. Altijd ben je zeker van een persoonlijke begeleiding en advies bij het sporten. Kortom: meer dan genoeg mogelijkheden om je conditie en gezondheid een boost te geven. En je hoeft er je stad niet voor uit, want je vindt onze sportclub in Tilburg.

Neem telefonisch contact met ons op

Wil je meer weten over onze sportclub in TIlburg? Neem gerust contact op met Lifestyle Club Totaal Vitaal. Je bereikt ons telefonisch via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

 

 

Anderen bekeken ook: 

Lifecoach Tilburg Fysiotherapie Tilburg centrumFysiosport Tilburg

Voedingsadvies

Voedingsadvies.

Wij helpen jou blijvend en verantwoord afslanken.

Voedingsadvies
Leefstijl coaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Eindelijk weer open

Eindelijk weer open

YES!! We mogen weer. Na maanden mogen we eindelijk weer open. We staan te pop...

Lees meer