Lifestyle Coaching

Eigenlijk kunnen we er allemaal wel één gebruiken, een lifestyle coach. Het is goed om doelen te stellen, maar hoe zorg je ervoor dat je een plan opstelt om daar te komen? Het is moeilijk om te beslissen wat realistische aanpassingen zijn. Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal hebben we daarom (BCN- en GLI-) gecertificeerde Lifestyle coaches. Zij weten precies de juiste balans aan te geven tussen eten, beweging en ontspanning.

Wellicht goed om te weten: bij een BMI van boven de 25 is er met een verwijzing vanuit de huisarts veelal een vergoeding mogelijk vanuit de (basis-)zorgverzekering.

Maak nu kennis met Lifestyle Coaching bij Totaal Vitaal in Tilburg

Schrijf je direct in via het onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg is dé plek voor fysiotherapie, EMS training, Milon Cirkel, eGym, voedingsadvies, BenFit, lifestyle coaching, fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Voedingsadvies

Voedingsadvies.

Wij helpen jou blijvend en verantwoord afslanken.

Voedingsadvies
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Blijven werken aan een gezonde leefstijl

Blijven werken aan een gezonde leefstijl

Helaas blijft de huidige lockdown nog gehandhaafd tot t/m 20 april. Reguliere...

Lees meer