Lifestyle coach in Tilburg

Een lifestyle coach in Tilburg van Lifestyle Club Totaal Vitaal is een onmisbare schakel bij het duurzaam verbeteren van je gezondheid. Met onze coaching in Tilburg helpen wij je jouw doelen te bereiken. Het is namelijk één ding om deze persoonlijke doelen op te stellen, maar het realiseren hiervan is voor veel mensen ingewikkeld. Dankzij onze coaching in Tilburg behaal jij deze doelen veel sneller door de begeleiding van een persoonlijke coach. Deze helpt jou om jouw persoonlijke plan ten uitvoer te brengen!

Een gecertificeerde lifestyle coach in Tilburg

Waarom zou je nu een persoonlijke coach in Tilburg moeten inschakelen om jouw fitnessdoelen te bereiken? Als BCN- of GLI-gecertificeerde coach beschikt jouw begeleider over alle nodige kennis en vaardigheden om jouw te motiveren, te informeren en te begeleiden tijdens bijvoorbeeld de fitness!

Balans: dé sleutel tot een gezonde levensstijl dankzij coaching in Tilburg

Een persoonlijke coach in Tilburg beseft dat langdurige resultaten neerzetten enkel kan als er lichamelijke en geestelijke balans is. Bij het opstellen en uitvoeren van jouw op maat gemaakte plan houdt jouw persoonlijke coach in Tilburg tijdens coaching altijd rekening met de balans tussen voeding, beweging en ontspanning. Dat maakt het zoveel gemakkelijker om jouw doelen te bereiken! Jouw persoonlijke lifestyle coach in Tilburg kan je middels coaching als geen ander helpen om de juiste voedingsgewoontes, vorm van beweging en manieren om te herstellen, te integreren in je leven. Zo zie je jouw eigen gezondheid en fitness elke dag verbeteren - en houd je het ook vol!

Behaal jouw doelen met onze professionele coaching in Tilburg

Het is makkelijker je doelen te bereiken als je op persoonlijke wijze wordt geholpen door jouw lifestyle coach in Tilburg. Afhankelijk van jouw doelen, je lichaam, je mogelijkheden en meer wordt een specifiek plan opgesteld dat perfect bij jou past. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van coaching of een lifestyle coach in Tilburg bij Lifestyle Club Totaal Vitaal en onze tarieven? Neem telefonisch contact met ons op via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal of via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone of vul het online formulier in.

 

 

 

PT/EMS

Personal training/ Easy Motion Skin

De gemakkelijke manier om in vorm te komen!

PT / EMS
Leefstijlcoaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Doe de Check!

Past het Totaal Vitaal Programmabij jou?

Doe de Totaal Vitaal Programma check

Naar de check
gesloten vanwege verbouwing

gesloten vanwege verbouwing

Op donderdag 21 en vrijdag 22 september zijn wij op de Spoorzone gesloten van...

Lees meer