Gezond eten in Tilburg

  • Succesplan op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Gecertificeerde coaches

Over gezond eten in Tilburg of elders is genoeg te doen. We weten allemaal dat het moet, maar de praktijk blijft lastig. Soms heb je wat extra hulp nodig. De professionele begeleiding van Lifestyle Club Totaal Vitaal is hierop ingericht. Dankzij een ervaren en gecertificeerde voedingsconsulente weet jij precies welke voeding je nodig hebt om aan jouw gezondheid te werken. Maar wat kan je verwachten van voedingcoaching en hoe maak je gezond eten in Tilburg gemakkelijker? Vragen waar een voedingsconsulent antwoord op kan geven.

Geïnteresseerd in een personal coach? Bekijk onze tarieven!

Voedingsplan: de basis van gezond leren eten in Tilburg

Wie zegt dat gezond eten moeilijk is? Laat je begeleiden door een voedingsconsulent en gezonder worden is geen uitdaging meer. Op basis van jouw lichaamssamenstelling, professioneel gemeten met een Inbody Scanner, wordt een specifiek voedingsplan opgesteld. 98 procent accuraatheid garandeert dat je met deze scan precies de voeding vindt die je nodig hebt om af te slanken en fitter te worden. Daarbij krijg je bij persoonlijke begeleiding in Tilburg ook betrouwbare hulpmiddelen aangeboden om jouw lichaam te ondersteunen tijdens het afslanken. iVentri training helpt om de buikspieren te versterken, terwijl je met het BenFit en SLIMDIET dan weer je relatie met voeding positief verandert.

Contact over gezond eten in Tilburg

Wil je meer weten over gezonder eten in Tilburg? Neem contact op met jouw voedingsconsulent van Lifestyle Club Totaal Vitaal. Bel ons of vul het contactformulier in. Je bereikt ons via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.

 

 

Anderen bekeken ook: 

Rugklachten Tilburg | Lifecoach Tilburg | Sportschool Tilburg centrum

Voedingsadvies

Voedingsadvies.

Wij helpen jou blijvend en verantwoord afslanken.

Voedingsadvies
Leefstijl coaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Eindelijk weer open

Eindelijk weer open

YES!! We mogen weer. Na maanden mogen we eindelijk weer open. We staan te pop...

Lees meer