Fysiotherapie in Tilburg-Centrum

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Lifestyle Club Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

Totaalbeeld centraal bij fysiotherapie in Tilburg-Centrum

Onze lifestyle coaches in Tilburg helpen je om je leefstijl te verbeteren en bieden fysio op maat. Ben je op zoek naar fysiotherapie in het centrum van Tilburg waarbij professionaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan? Dan ben je bij Totaal Vitaal op de juiste plek. De fysio van Lifestyle Club Totaal in Tilburg Vitaal is op maat en kan zowel op locatie als bij je thuis plaatsvinden. Daarnaast hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars en geven wij een eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen bij onze fysiotherapie in Tilburg centrum.

Fysio op maat in Tilburg: wij hebben verschillende specialismen

Bij Lifestyleclub Totaal Vitaal in Tilburg hebben wij een aantal specialismen binnen de fysio die wij op maat aanbieden. Zo maakt onze fysiotherapie in Tilburg-Centrum gebruik van (sport-)fysiotherapie, Cesar- en oefentherapie, dry needling, medical- en easy taping en medical-fitness-therapie. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld rugklachten verminderen en voorkomen, helpen bij COPD of je weer op weg helpen na ziek te zijn geweest. Inmiddels hebben wij ook ervaring met de revalidatie van coronapatiënten. Daarnaast bieden we een speciaal rugprogramma met e-flexx voor het versterken en verbeteren van je rug.

Neem contact op voor een behandeling

Wil je graag meer te weten komen over fysiotherapie in het centrum van Tilburg bij Lifestyle Club Totaal Vitaal of over de fysio die wij op maat aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.

PT/EMS

Personal training/ Easy Motion Skin

De gemakkelijke manier om in vorm te komen!

PT / EMS
Leefstijlcoaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Doe de Check!

Past het Totaal Vitaal Programmabij jou?

Doe de Totaal Vitaal Programma check

Naar de check
gesloten vanwege verbouwing

gesloten vanwege verbouwing

Op donderdag 21 en vrijdag 22 september zijn wij op de Spoorzone gesloten van...

Lees meer