Fysiotherapie in Tilburg midden in Centrum

Door onze erkende fysiotherapeuten kan snel resultaat worden behaald op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Klachten verhelpen is belangrijk, maar bij Lifestyle Club Totaal Vitaal zijn we er wel van overtuigd dat voorkomen beter is dan genezen. We kijken daarom naar jouw totale plaatje: welke leefstijl heb je en waar moet dan op worden gelet?

Totaalbeeld centraal bij fysiotherapie in Tilburg-centrum

Onze lifestyle coaches helpen je om je leefstijl te verbeteren. Ben je op zoek naar fysiotherapie in het centrum van Tilburg waarbij professionaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan? Dan ben je bij Totaal Vitaal aan het juiste adres. De fysio van Lifestyle Club Totaal in Tilburg Vitaal is op maat en kan zowel op locatie als bij je thuis plaatsvinden. Daarnaast hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars en geven wij een eerlijk advies over het aantal benodigde behandelingen.

Verschillende soorten specialisme

Bij Lifestyleclub Totaal Vitaal in Tilburg hebben wij een aantal specialismen binnen de fysio die wij op maat aanbieden. Zo maken wij gebruik van (sport-)fysiotheratpie, Cesar- en oefentherapie, dry needling, medical- en easy taping en medical fitness therapie. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld rugklachten verminderen en voorkomen, helpen bij COPD of je weer op weg helpen na ziek te zijn geweest. Inmiddels hebben wij ook ervaring met de revalidatie van Coronapatiënten. Daarnaast bieden we een speciaal rugprogramma met e-flexx voor het versterken en verbeteren van je rug.

Neem contact op

Wil je graag meer te weten komen over fysiotherapie in het centrum van Tilburg bij Lifestyle Club Totaal Vitaal of over de fysio die wij op maat aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.

Heeft u klachten en wilt u er vanaf? Kom dan naar Totaal Vitaal: dé fysiotherapeut van Tilburg Noord en Tilburg centrum

Meld je aan en heb binnen 24 uur een afspraak met ons om jou te helpen.

 

Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg is dé plek voor fysiotherapie, EMS training, Milon Cirkel, eGym, voedingsadvies, BenFit, lifestyle coaching, fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

PT/EMS

Personal training/ Easy Motion Skin

De gemakkelijke manier om in vorm te komen!

PT / EMS
Leefstijlcoaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Voedingsadvies

Voedingsadvies.

Wij helpen jou blijvend en verantwoord afslanken.

Voedingsadvies
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
QR code

QR code

Vanaf 6 november 2021 is het verplicht om voor je sport bezoek je QR cod...

Lees meer