Afvallen in Tilburg

  • Succesplan op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Gecertificeerde coaches

Als je wilt afvallen en afslanken bij een sportcentrum in Tilburg, dan is begeleiding van Lifestyle Club Totaal Vitaal een goed idee. Dankzij een gecertificeerde life coach gaat het verliezen van lichaamsgewicht zoveel gemakkelijker. Daarbij gebeurt het ook op een duurzame en gezonde manier en zijn de resultaten blijvend. Veel mensen kampen met overgewicht of jojoën als ze dan toch afvallen. Bij een voedingsconsulente in Tilburg ben je zeker van blijvende en goede resultaten, dankzij een professionele benadering!

Geïnteresseerd in een personal coach? Bekijk onze tarieven!

Leefstijl en balans helpen je bij afvallen en afslanken in Tilburg

Afvallen of vet verliezen, daarvoor zijn veranderingen nodig op het vlak van voeding. Maar ook sport en andere factoren spelen een belangrijke rol. Als je wilt afvallen en afslanken met de hulp van een specialist in omgeving Tilburg, dan kan een team van ervaren, professionele lifecoaches en voedingsconsulenten jou helpen om je doelen te bereiken. Afvallen kan op verschillende manieren. Door middel van personal training, gedegen voedingsadvies en nog veel meer. Daarbij maakt jouw voedingsconsulente gebruik van professionele apparaten om je lichaamssamenstelling te berekenen. Op die manier is het stellen én bereiken van je doelen nog zoveel gemakkelijker.

Belangrijke hulpmiddelen

Bij jouw life coach in Tilburg geniet je van extra hulpmiddelen om op een gezonde manier af te vallen. iVentri-training helpt je om op een gerichte manier buikvet te verliezen, zodat je sneller je doelgewicht bereikt. De BenFit en SLIMDIET modules leggen dan weer de focus op gezonde voeding én een gezonde relatie met voeding om duurzaam gewicht te verliezen!

Neem contact op

Wil je meer weten over afslanken in Tilburg bij Lifestyle Club Totaal Vitaal? Bel ons gerust of vul ons online contactformulier in. Je kunt ons telefonisch bereiken via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.

 

 

Anderen bekeken ook: 

Sportclub in Tilburg | Personal coach Tilburg | Diëtiste Tilburg centrum

Voedingsadvies

Voedingsadvies.

Wij helpen jou blijvend en verantwoord afslanken.

Voedingsadvies
Leefstijl coaching

Leefstijl coaching.

Leefstijl coaching helpt u om uw leven weer in balans te krijgen.

Leefstijl coaching
Fysiotherapie

Fysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten helpen je naar een klachtenvrij leven!

Fysiotherapie
Cirkeltraining

Cirkeltraining.

Word nu fit met ons Egym of Milon aanbod, kijk nu wat het beste bij jouw leven past!

Cirkeltraining
Eindelijk weer open

Eindelijk weer open

YES!! We mogen weer. Na maanden mogen we eindelijk weer open. We staan te pop...

Lees meer